nl-NL / nl-NL

Over ons

BEAR Attachments, gevestigd in Noord-Brabant, Nederland, heeft meer dan 500 verschillende aanbouwdelen in het programma. Het nieuwe merk dat behoort tot de TOBROCO-GROUP, verrijkt de wereld van (compact)loaders, tractoren, verreikers en skidsteers. 
Variërend van bakken, maaiers, veegmachines, verdeelbakken en hijsbokken tot klemmen, schuiven, mestvorken en nog meer. Het veelzijdige assortiment dat continue wordt uitgebreid, is het gevolg van de belangrijkste kernwaarde van BEAR Attachments: luisteren naar de wensen van de klant. Dankzij het grote aanbod aanbouwdelen die geheel naar wens van de klant kunnen worden gemaakt, is de wiellader, tractor, verreiker en skidsteer het hele jaar door inzetbaar. Met het complete aanbod aanspanmogelijkheden van BEAR Attachments zijn de aanbouwdelen geschikt voor alle merken machines.

Eigen productie
De aanbouwdelen worden vervaardigd in de fabriek in Hongarije, die geheel in eigendom is van moederbedrijf TOBROCO GROUP BV. De fabriek is uitgerust met moderne productietechnieken zoals een geavanceerd cnc gestuurd machinepark, meerdere robots en een volautomatische straal- en spuitstraat voor de oppervlaktebehandeling van aanbouwdelen. Met een werkoppervlakte van meer dan 10.000m2 is de fabriek toegerust om aan de snelgroeiende vraag naar hoogwaardige en veelzijdige aanbouwdelen te kunnen voldoen.

Bear Attachments heeft een engineeringsteam dat dagelijks contact heeft met de engineers in Hongarije. De aanbouwdelen kunnen geheel naar eigen wens van de klant worden gemaakt.

De jarenlange kennis en ervaring in het veld, in de meest veeleisende omstandigheden over de hele wereld, maakt dat het team van BEAR Attachments weet wat een gebruiker nodig heeft om zijn klus eenvoudig, snel en veilig te laten verlopen. De meer dan 500 unieke aanbouwdelen van BEAR Attachments zijn ontworpen en ontwikkeld om uitzonderlijke prestaties te bieden, specifiek afgestemd op jouw behoefte. Of de klant nu werkzaam is in de agrarische sector, bouw & sloop, wegenbouw, terreinonderhoud, hoveniersector, houtverwerking of een andere sector. BEAR Attachments heeft altijd een passende oplossing. Met de aankoop van aanbouwdelen van BEAR Attachments vergroot jij jarenlang jouw efficiency, winst en productiviteit.  


Persoonlijk advies nodig? Onze vakmannen staan voor je klaar. Mail naar info@bearattachments.com of bel +31 (0)88 120 18 00.

Waarom kopen bij BEAR Attachments

 • Jarenlange kennis en ervaring
 • Betrouwbare partner
 • Eigen fabriek
 • Duurzaam
 • Meer dan 500 aanbouwdelen
 • Alle aanspannen leverbaar
 • Snelle levering
 • Op maat gemaakt 
 • Kwalitatief hoogwaardige aanbouwdelen
 • Alle bakken van BEAR Attachments zijn uitgerust met Hardox slijtdelen
 • Persoonlijk advies